Måndag.

Jahapp, då var det måndag igen och ny vecka. Under helgen har vi hunnit med en hel del, i lördags var vi på Biltema och kikade (öppnade ju i torsdags) sen på kvällen var vi till svärisarna och grillade. Igår var vi på min yngsta kusins konfirmation i kyrkan och sen blev det lunch och fika hemma hos dom efteråt. Sen träffade vi mina föräldrar och min syster som varit i spanien en vecka, inte nå avis alls :( . De var bruna och fina och hade haft en bra semester. Vanessa fick massa fina kläder också som kommer passa perfekt i sommar. :)
 
Den här veckan har jag sett fram emot länge nu, jag och Markus ska nämligen åka upp till Umeå torsdag-söndag. Det är Brännbollsyran där uppe nu så vi ska spela brännboll och lyssna på bra musik. :D Ska bli så kul att träffa alla kompisar igen, va så länge sen nu. Har dock lite ångest över att vara borta från Vanessa så länge, har ju bara varit borta från henne en natt åt gången vid något enstaka tillfälle tidigare. Men jag tycker det är viktigt att ha barnvakt ibland också, vill inte att hon ska bli för mammig och pappig, hon ska ju snart börja på dagis också så är ju bra att öva på att vara ifrån varandra. :) Hon ska vara hos mina föräldrar som hon känner och har träffat mycket så det kommer nog att gå jättebra, antagligen är det nog jobbigare för mig än för henne. ^^
 
Nu ska vi göra oss klara och gå iväg till min pappa och vara där idag, ser ut att kunna bli varmt idag så är inte så kul att sitta hemma i lägenheten då. Sen behövde han lite hjälp med nå grejer också så det passade bra. 
Väntar på ett spännande besked idag också, så skriver kanske mer senare ;).
Men nu ska vi gå. Puss och kram! 
 
 
Bild från konfirmationen igår. :) 
 
 





Hans Aro

Arbetar du på biltema?

Svar: Nej.
Zanna Svedberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo