Torsdag.

Godmorgon! 
Vi tog sovmorgon till 06:45 idag så vi har nyss ätit frukost. Skönt med lite extra sömn ibland, Vanessa brukar alltid vakna kl 6 annars. Både jag och Vanessa hade svårt att somna igår, hon va övertrött och ville inte alls sova hur än pappan försökte, men till slut tog tröttheten över och hon somnade i soffan med oss. Jag hade svårt att sova för att jag skulle iväg och träna kvart i 20 igår och drack en Celcius innan, inte smart. Sen hjälpte det inte att jag fastnade i en serie när jag la mig, va ju trött men kroppen ville inte riktigt slappna av och sova. Tror klockan va halv 1 när jag äntligen somnade. Känner mig lite småseg idag men ska snart dricka lite kaffe så då brukar det ordna upp sig :). 
 
Va på ett nytt träningspass igår, har aldrig provat det förr men de lät kul så jag bokade en plats. Har inte tränat på 2 veckor drygt, har hamnat i nån svacka, men hoppas på att det har vänt nu. Träningen va grymt kul och jag ska gå på samma pass nästa vecka igen. Passet bestod av högintensiv intervallträning med fokus på både kondition och styrka. Först körde man en styrkeövning 1 minut, vilade 10 sekunder och sen körde man en konditionsövning i 1 minut å sådär höll de på...45 minuter. Va skapligt svettig efteråt kan ja säga. Känns som tusan i benen idag också, inte träningsvärk (än...) men man är mör liksom. Hur som helst var det grymt kul i alla fall. Gillar pass där man får göra utifrån sin egen förmåga, de man orkar liksom. Vissa pass är de ju bara - gör 20 stycken av den här övningen, å så är alla andra klar före en typ, eller så hastar man igenom några repetitioner å då bir de ju inte så bra resultat ändå. Ne, de är bättre man får göra i sin takt så man känner att man gör rätt så det tar ordentligt. Ska se om benen orkar med en löptur ikväll, va länge sen nu. Gillar ju de där med å springa ja ;) 
 
Nog om det. Idag ska vi ner på stan och uträtta lite ärenden, ska köpa en köfta till Vanessa för jag upptäckte att hon bara hade en, kan ju va bra å ha i sommar när de är för varmt för jacka men för kallt för att ha bara armar. Sen ska jag iväg och titta på de nybakade studenterna, känner bara en liten student vad jag vet. Men är alltid kul att gå dit och kolla i alla fall. :) 
 
Nu ska jag göra lite kaffe så man blir människa igen ;) 
 
Adios. 
 





Sanne

Va sugen på de där passet igår jag också 😉

Svar: Va grymt kul! Häng med nästa vecka :)
Zanna Svedberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo