Söndagsmys.

Hallå! 
Nu har hela helgen gått, å fort gick det...
 
I fredags va jag och Vanessa bara hemma på förmiddagen, sen kom Zara och Simon och lunchade med oss. Vi drack lite kaffe och snackade skit å sen kom Markus hem från jobbet också. Sen åkte vi en sväng med bilen och Vanessa passade på att sova lite. På kvällen åkte Markus till Söderhamn och kikade på Schools out, jag och Vanessa skulle också med men pallade inte åka när det regnade så vi stannade hemma istället. Zara kom och gjorde oss sällskap och sen kom Simon och Simon en sväng också. :) 
 
Igår va jag och Markus på stan och kikade lite i affärer, köpte nya jeans bägge två. Sen fikade vi på Waynes medan Vanessa sov i vagnen och sen gick vi hem. Fixade lite med inbjudningarna till Vanessas kalas också. Sen mot kvällen så kikade vi på fotboll och sen gjorde jag och Zara oss klara och stack iväg på party med Simon och hans kompisar. Vi va ut på Nightlife/ Cielo, va rätt så kul faktist, såg lite folk man kände igen. Dock fick man ju ha jackan på sig eftersom ingen jobbade i garderoben å de bara fanns typ 20 galgar, bra där. Går inte direkt att ha några förväntningar på uteställena här i Bollnäs så man får ta det för va de är liksom. ^^  Sen gick vi på Statoil och åt mat där innan det var dags att gå hem och krypa ner i sängen. 
 
Idag fick jag sovmorgon till 08:30, va inte pigg då kan ja säga, kom hem runt 3 så. Men de va bara å kliva upp de. Åt frukost i morgonrocken och lekte med Vanessa medan Markus var på gymmet. Sen va vi på Rusta och kikade lite och efter det åkte vi till min farmor och farfar och fikade. När vi va där så hörde Zara å Simon av sig å ville att vi skulle följa med dom och äta något så vi for till Combigrillen och köpte mat som vi åt hos dom på Blommis. Sen låg vi där i soffan och latade oss ett tag innan vi åkte hem och la Vanessa en stund. Nu har vi ätit mat och kikat lite på fotboll och Vanessa somnade precis för natten. Vi har nyss planerat för kommande vecka, med träningspass och sånt, vi måste ju träna olika dagar för å få ihop de med Vanessa. :) 
 
Nu blir det en kopp te och kika på fotboll igen, tror aldrig ja sett så mycket fotboll som ja gjort de senaste dagarna, haha. Markus, Simon å några till har tippat ihop och jag har tagit på mig att sköta poängräkning så då måste jag ju hålla lite koll på matcherna :) 
 
Skriver mer en annan dag, är så trött i huvudet nu så blir inge vettigt i alla fall. 
 
Puss å kram, skumbanan! ;* 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo