En blåsig onsdag.

Halloj! 
Eftersom det är tråkigt väder och Vanessa fortfarande inte är helt frisk från sin förkylning så tar vi det lugnt idag. Har tvättat och plockat ihop lite här hemma under förmiddagen. Sen åkte vi till min farmor och drack kaffe en sväng, Zara och pappa va där också. Efter det skulle pappa å Zara på Dollarstore så vi följde med dit. Köpte våtservetter, använder dom till allt möjligt så går åt en del, dom har 6 paket för 50kr där så brukar köpa på mig ett gäng när jag har vägarna förbi. Har rensat igenom Vanessas kläder också så köpte en plastlåda som vi kan stoppa ner det hon växt ur i, tar sån plats så lika bra å ställa ner det i förrådet så länge. Spar ju allt ja, alla hennes kläder som är hela å rena, man kanske vill ha fler barn i framtiden så dumt att göra sig av med allt. :) 
 
Vi blir nog bara hemma i eftermiddag också, kanske går ner en sväng på stan sen när Vanessa ska sova för jag behöver köpa lite smågrejer. :)  Sen ikväll ska jag iväg och träna för första gången på evigheter känns de som, har hamnat på latsidan men blir ändring på det nu! :)
 
Igår hade vi en fullspäckad dag, först hade jag ett möte på morgonen som Vanessa också fick följa med på. Sen va vi hem och åt frukost och sen skulle V sova. Sen va de bara å packa ihop sig och åka för vi skulle luncha med mitt (gamla) jobb. Va riktigt trevligt, lite väl varmt för varm lunch ute kanske men ändå. Linn och hennes lilla Liian va med också, så Vanessa verkade nöjd när hon hade en kompis att leka med. :) 
 
Sen va vi på 12 månaders kontroll på BVC, allt va prima och donnan hade växt på sig bra. :) Blev inget vaccin dock, hon hade feber på morgonen så vi ska ta det nästa vecka istället. Kvällen tillbringades i soffan, kollade på Biggest Loser och 2 avsnitt av Toppmäklarna som vi hade missat. Sen blev det natta. Vi går aldrig och lägger oss senare än 22, orkar inte med att kliva upp på morgonen annars någon av oss så det blir bäst så. ^^
 
Nu ska jag leka lite med Vanessa innan det är dags för henne att sova igen.
Tänkte berätta lite om mitt nya jobb, men det får bli en annan gång. :)
 
Adios
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo