En helt vanlig söndag.

God afton! 
Det här med att blogga verkar inte riktigt vara min grej, glömmer alltid bort att jag ska blogga om saker. När det händer något kul så tänker jag alltid "det där ska jag dela med mig av i bloggen sen" - å så glömmer jag det. Fy på mig! Men nu har jag en liten stund över så tänkte att jag ska skriva några rader bara. 
 
Nessan sitter och glor på TV, fast hon inte fattar verkar det oerhört spännande å kika på allt från nyheterna till barnprogram. Å tur är väl det, annars hade man ju kissat på sig flera gånger om och inte duschat sedan förra månadsskiftet typ. Är riktigt bra att hon kan roa sig själv med TV å babygym - duktig tjej! 
 
Markus, karln i huset, står på sin rätta plats - vid diskbänken och diskar. Skönt å ha pli på sin man. ;) 
 
Jag sitter i soffan och ser fram emot morgondagen då jag och Frida ska ta våra små bebisar å gå på babysång för första gången. Ska bli riktigt roligt. Har lovat mig själv att börja komma igång å göra saker med Vanessa om dagarna så vi inte blir sittande hemma. Vi har varit dåliga på att komma ut på promenader för både hon och jag har haft feber och varit förkylda i omgångar, men nu är vi äntligen friska. :) Så imorgon blir det både prommis och en rolig aktivitet. 
 
Resten av veckan blir det nog promenader och lite fix hemma, finns ju massor att göra men vem orkar måla å greja då? - inte jag! Sen på lördag är det dags för Vanessas dop. Ser fram emot det, va ju ett tag sedan man va på dop så är lite nervös men prästen verkar jättebra så det kommer bli kanon. Å för er som känner att ni blev utan inbjudan kan jag bara tala om att det fanns ett maxantal i lokalen vi valde och sen kom vi överrens om att bara bjuda de närmaste vännerna utöver familjen. ;) 
 
Nu ska jag pussa på min dotter lite tills Markus är klar med disken så får han ta över gosandet. Ska rensa ur garderoben å slänga ut massa kläder på Tradera tänkte jag, köpte ny garderob idag så vill inte ha en massa bös i den. ;) 
 
Puss å kram skumbanan. 
 
Bild från Google.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo