Min vecka.

Måndag - Skulle på babysång, men blev tyvärr inte så. Skulle gå på långpromenad och uträtta ärenden, men kom på att vagnen var i bilen på Markus jobb. Så han kom hem med bilen på lunchen och sen åkte jag och Vanessa och uträttade lite ärenden och sen spenderade vi eftermiddagen hos min farmor och farfar. På kvällen målade jag en vända till i Vanessas rum, som fortfarande inte är klart. Köpte först en skitfärg som inte täcker nå bra så fick göra dubbelt jobb. -.- 
 
Tisdag- Hängde med min lillasyster Zara, va på Erikshjälpen och Röda Korset och letade fynd. Köpte 4 tallrikar som är perfekta för en portion gröt (som jag äter varje morgon). Markus hämtade upp mig och Vanessa, sen hämtade vi Frida och Isak å sen for vi på babysim. 
 
Onsdag - Va hemma och tvättade å grejade på förmiddagen. Åt lunch med facket på Scandic. Sen åkte jag å V en sväng med Zara. Va till morfar med sen inflyttningspresent eftersom han flyttade till stan i somras. Drack lite kaffe och så. Sen skjutsade Zara mig till mamma och pappa där jag spenderade kvällen med Vanessa. (Markus skulle jobba till 21 för det va nån Glöggkväll på hans jobb.) Kikade på bandy och drack glögg med päronen innan M kom och hämtade oss. 
 
Torsdag - Idag har vi haft sovmorgon, fröken Vanessa ville sova till 09 - okej då sa jag och gjorde likadant. :) 
Sen åt vi frukost och klädde på oss för kl 11 skulle vi på BVC. Stoppade Vanessa i bärselen den här gången, känns så krångligt att ta med sig vagnen ut för å gå över vägen (bor granne med BVC). Vanessa fick prova att sitta med ansiktet utåt för första gången, vilket hon verkade gilla. :) 5-månaders kontroll och vaccin hos BVC, gick bättre än förra gången. Skrek lite gjorde hon men det gick över lika fort. Hem å packa väskan och sen kom pappa och hämtade upp oss och så åkte vi till farmor och farfar och blev bjudna på pitepalt till lunch (Vanessa åt inte palt, hon åt päron/äpple purré ^^).  Sen följde jag med pappa och Zara och handlade lite och hämtade ut ett paket från H&M med grejer som jag och M beställt. Hem och tvätta lite och laga mat till mannen min. Vanessa sov hela kvällen så jag passade på att koka lite barnmat också, en laddning med morot å potatis å en laddning ärtor och broccoli - så nu har vi mat en par dagar. Tycker det är roligt att laga mat till henne själv så man vet vad som är i, men har provat att köpa någon gång också - är ju inte så mycket skit i burkmaten nu för tiden. Nu sover både karl och barn så jag passar på att blogga lite innan ja ska sova. 
 
Fredag - Ska träffa Sabe, Frida och Isak imorgon är det tänkt. Gå en sväng på stan och kika. Vanessa behöver en ny fleeceoverall för den hon har nu börjar bli liten och minusgraderna verkar ändå dröja ett tag till så. Sen skulle Markus försöka sluta tidigare och komma ner och luncha med oss på stan. Kvällen blir nog som vanligt, god mat och mys i soffan med familjen och se på Idol. :) 
 
Lördag är oplanerad än så länge och på söndag är det babysim på förmiddagen och sen får vi se vad vi hittar på. 
 
Nu ska jag krypa till kojs. Tack å hej. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo