Hissa & Dissa - för Sofias skull ;)

I min förra blogg gjorde jag alltid hissa & dissa, som jag vet att Sofia gillar väldigt mycket ;) Så nu ska jag göra det igen, bara för hennes skull (och för att jag inte pallar skriva om nått annat nu). 
 
HISSA
 
 Att det börjar bli varmt
Ja, det är väl ingen som tänker klaga på värmen hoppas ja. Har längtat efter värme och sol sedan jag kom hem från Thailand i januari. Hatar att vara blek och jag gillar inte solarium så det är på tiden att solen är framme på dagarna nu. Skönt! Ser fram emot att det blir ännu varmare så man kan bada och vara ute och grilla och mysa på kvällarna. Verkligen efterlängtat! (Och jag saknar mina fräknar på näsan ^^ ) 
 
Att röra på fläsket.
Det är så himla skönt att komma hem efter en lång PW och sätta sig ner och bara pusta ut. Å sen att stå i duschen och känna av i hela kroppen att man rört på sig, att man faktiskt jobbat på bra. Det är nog den bästa känslan jag vet. Och det behöver ju inte vara världens tyngsta pass på gymmet eller att man sprungit flera mil, men bara man har jobbat så att man blivit svettig och känner av det efteråt gör ju att det verkligen känns värt det. Är så glad att jag börjat träna igen. Det är så värt att skippa den där filmen eller det där avsnittet av serien för att gå ut och springa eller jogga eller bara gå en prommis för det känns så bra efteråt. Filmen kan ju vänta till senare. Finns ju inget bättre än att krypa ner i sängen när man är nytränad och nyduschad, testa bara! 
 
 Snapchat.
haha, alltså jag vet inte varför, men jag är helt beroende. Snapchattar hela dagarna. Skickar fula bilder och videos till folk man känner och inte känner. Totalt värdelöst egentligen, men ack så kul. Går inte en dag utan att man skrattat åt någon bild eller video, kanske till och med sin egen. Det går fort och det är kul. 
Adda mig : stinz3n 
 
 
DISSA
 
Folk som inte svarar på sms/fb eller liknande. 
Måste vara en av de värsta sakerna som finns. Speciellt på Fb, å där står det om man läst meddelandet så ni vet, så man ser om ni läser och sen bara skiter i att svara, så det så! Det är väl bara att skriv att man är upptagen med annat eller så ber man den som skriver dra åt helvete om man inte vill snacka, svårare än så är det inte. Sms behöver man väl knappt skriva nått om, typ varenda människa har ju en fungerande mobiltelefon idag som man oftast har med sig och påslagen hela tiden, samma sak där. Bättre att skriva att man inte vill veta av nån än att inte svara alls. Lättaste sättet att bli av med någon också, man fortsätter ju inte skriva efter att nån svarat att man är en irriterande jävel eller ett blockmongo, så ni vet. 
 
Folk som ljuger.
Ja, behöver jag ens kommentera det här ? Är väl självklart att ingen gillar lögnare eller lögner. Förstår inte varför vissa människor envisas med att ljuga en rätt upp i ansiktet istället för att bara säga som det är. Kan väl inte vara så svårt att tala om sanningen för någon? Man vet ju själv hur det känns när någon ljugit för en, och det är ingen bra känsla. Varför utsätta andra för det då? Å det roliga är att sanningen alltid kommer fram och då framstår du som ännu mer dum i huvudet och en större idiot än innan, så tänk på det. 
 
Smal-hetsen.
Ingen kan väl ha missat den här jävla hetsen som är nu?  Att man ska träna så mycket man bara kan och äta all frukt och alla grönsaker man ser och helst ska man äta efter alla dieter som går också. Å sen ska man vara smal som en pinne så att alla revben och höftbenen syns, för det är ju att vara fit och hälsosam. Vem fan tror på den skiten då? Vem säger att det är samma sak att vara hälsosam och fit som att vara smal? Man kan vara smal fast man är ohälsosam och man kan vara fit och hälsosam fast man inte är en planka. Lägg ner bara.  Är så sjukt less. -.- Hela instagram svämmar över med bilder på smala tjejer i bikini eller träningskläder, vart är de kurviga tjejerna då? Jag har alltid haft höfter och rumpa, är jag ändå ohälsosam då fast jag äter bra och rätt och tränar flera gånger i veckan eller?  Å samtidigt så är det fint med kurvor, mycket rumpa och bröst ska det vara. Jahapp ? Men det var ju nyss ohälsosamt ? O.o För alla vet att det inte är många som är smala som pinnar, har en stor fast rumpa och en redig  (naturlig) C/D-kupa. Tänker inte folk eller vad är det frågan om ? 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo