Never forget who you are.

Godmorgon! 
Fick bli sovmorgon idag.  Skönt att sova ut lite. Nu sitter jag och lyssnar på Rise Against och äter frukost, shake (med selleri,spenat och äppeljuice), citronvatten, mullbärste (blåbärssmak, så gott) och snart lite ägg. :) Efter det ska jag sminka mig och ta en promenad ner på stan i det fina vädret med Cristin och Lotta. Min termometer visar 9.2 grader nu och solen kikar in mellan persiennerna, känns som en bra start på dagen. :)
 
Drömde förresten att jag var med i Big Brother inatt, jag och Kissie, och vi blev jättebra kompisar. Höll mig i skinnet också, inga skandaler men en hel del fylla, haha. Det är kul att man kan drömma om sånt som aldrig kommer att hända. ^^ Skulle nog inte vara bra för min framtid med jobb och så att vara med i Big Brother alltså, men vem vet. ^^ 
 
Tänkte försöka läsa ut Revolt i veckan också, får se om det blir i helgen, ska nämligen försöka ta det lugnt, får se hur det går. Och boken är så sjukt bra så jag försöker locka mig själv till att stanna hemma genom att spara lite på den så att jag har nått att göra. Tror det är alkoholen som är boven i mitt tjockisdrama om jag ska vara ärlig. Fest 3-4 dagar i veckan är inte bra för nån och det har man ju märkt nu på senare tid, eller ja, jag visste väl det innan men valde att blunda för det. Men som sagt, nu blir det lugnare och mer motion och bättre mat. Ska köpa gymkort igen när jag kommer hem till Bollnäs i juni också, har saknat gymmet. Har inte haft ork eller motivation till att skaffa nått gymkort här uppe. Dels för att alla som tränar här typ bor på IKSU, men sen har ja ju som sagt inte mått bra så jag har inte fixat det helt enkelt. Och nu börjar det ju bli fint så nu kan man ju vara ute och gå,jogga och springa istället, i alla fall fram till juni. :)
Nu ska ja äta upp och göra mig snygg, puss! 
 
 





Stina

Zanna min turrelicious misse! Säg inte att du ska göra dig snygg för Du kan bara göra dig SNYGGARE!! Pussn <3

Svar: Men gullet! Sötnos du är då! :D PUSS! <3
Zanna Svedberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo