How many times will it take for me...to get it right?

Jahapp då var det lördag då. Vart tog den här veckan vägen egentligen ? Idag är det exakt en vecka kvar till Thailand och ingen kan längta mer än jag. Det är alldeles för mycket snö nu. Skottade hur mycket som helst igår hos mamma och pappa och nu är det typ lika som innan. Orkar inte! Tur man bor i lägenhet och slipper det ibland iaf. 
 
Igår var det en riktigt bra dag. Hade handledning på praktiken, fikade och löste korsord en timme, hade ett familjesamtal med barn och familjehälsan, sen gick jag och min handledare ner på stan och åt lunch på kinarestaurangen. Riktigt gott var det. Sen drack vi kaffe och åt godis en stund innan det var dags att gå till soc för dagens sista möte. Efter mötet så åkte jag hem med pappa och skottade sen  duschade jag och gjorde mig klar inann jag hämtade Sofia. Så åkte vi och handlade och sen hem till mig och lagade mat, kollade på X-factor finalen, spelade spel, drack vin, sjöng karaoke och snackade skit :) Mysig fredag. 
 
Idag vaknade jag strax efter tio. Förkyld som vanligt, men ändå rätt pigg. Ska plocka ihop lite och diska sedan igår sen får vi se vad det blir. Ska antagligen träffa Ted och sen kanske jag och Sanna ska göra något kul också. Sista helgen i Bollnäs för i år så då vill man ju hitta på nått kul med dom man kommer sakna. Ska nog en sväng till farmor och farfar också :) 
 
Nä, nu ska ja äta frukost och ta tag i mitt liv.  Adios! 
 
 
16 dagar kvar till jul!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo