Städdag.

Gomorgon! 
Idag är det pissväder så jag orkar inte ens gå utanför dörren om ja inte måste. Vanessa vaknade som vanligt kl 06. Så vi klev upp, hon åt välling och jag drack kaffe och tog en smörgås å kikade lite på tv. Sen har hon suttit och lekt och sprungit omkring med sin gåvagn medan jag diskat och plockat ihop i köket. Har hunnit tvätta en maskin och hängt den och har kört igång en andra maskin nyss. Vanessa somnade för en stund sedan så jag har precis satt mig i soffan efter att ha dammat och plockat ihop i resten av lägenheten och skurat på toaletten. Markus får dammsuga och torka golven sen när han kommer hem så är de klart sen. Vi ska ju åka mitt på dagen på torsdag å sen kommer vi inte hem för än på söndag kväll, så då vill man ju ha de snyggt. Inte så kul att komma hem till en stökig lägenhet direkt. :) Det är faktiskt skönt med dåligt väder ibland så man får lite gjort inne. 
 
Om en stund skulle Simon (Zaras karl och Vanessas gudfar) komma förbi och dricka kaffe så då får vi lite sällskap i alla fall. :) Hade tänkt att hälsa på en kompis och hennes son på eftermiddagen men han hade fått feber så vi får ta det en annan dag. Ska nog se över vad jag ska packa inför Umeå istället, är ju bra på att glömma saker så är lika bra att va ute i god tid. Vi ska vara med och spela i ett lag på brännbollsyran där uppe så måste leta fram någon nice utstyrsel till det också. ;)
 
Ikväll blir det förhoppningsvis träning, blev inget igår, var ute och gick flera gånger under dagen istället. :) Känner att jag måste röra lite på mig med tanke på att man kanske inte kommer äta och dricka så nyttigt under helgen sen, känns ju lite bättre om man iaf har tränat lite innan ;). 
 
Ska lyssna klart på ljudboken jag håller på med nu så jag kan ladda in en ny inför tågresan på torsdag. 
Skriver mer en annan gång. 
 
 
Fick förresten inget besked igår så hoppas det blir idag istället ;)