Tillbaka på banan igen.

Halloj! 
Har varit dålig på att blogga tycker jag, va nån dag sedan sist. Har mycket å göra med att Vanessa håller på att ändra sina sovrutiner så allt blir kaos. Hon brukade vakna 6 å sen sova vid 9-10, typ en timme å sen mellan 14-15 på eftermiddagen 1-2 timmar, men den här veckan gör hon lite som hon vill. I måndags och tisdags sov hon bara en gång, på eftermiddagen. Men igår och idag har hon sovit som tidigare så jag vet inte ja va hon pysslar med. ^^  Blir svårt att hitta tid till att göra saker när man inte vet när hon ska sova riktigt, men nu verkar hon vara tillbaka till samma rutiner som vanligt så får hoppas att de håller i sig över helgen så man kan planera lite :) 
 
Eftersom ja hamnade på latsidan med träningen har jag varit extra noga med att få till träning den här veckan. I måndags va jag med Sanna på Tabata (gruppass med intervaller typ). Va både kul och jobbigt. Jag lyckades dock göra något med benet första övningen så jag hade ont i baksida lår hela kvällen sen. :/ 
 
På tisdagen va man mör i kroppen men det onda i benet hade i alla fall släppt som tur va. Hängde med Zara och Simon till Hoberget och tränade. Blev en promenad runt slingan, lite övningar i utegymmet och så la vi upp nån typ hinderbana som körde ett varv i. Sen avslutade vi med backintervaller. Va lagomt lökig efter det. Men det va riktigt kul å träna ute sådär, gör sällan det, förutom när ja springer då. :) 
 
Igår hade jag sån träningsvärk i hela kroppen så jag nöjde mig med en rask promenad på 5km med barnvagnen i solen, är ju faktisk motion det med. :) Skulle egentligen gå på Hiit-passet igen, de va ju så kul, men avbokade det så fick Markus spela tennis istället. 
 
Ikväll ska jag och Sanna iväg och prova på Box-passet som dom börjat med på Karma nu på sommaren, ska bli kul å se vad det är för nå och om det är roligt. :) Brukade gå på box på Nordic förr å det va faktiskt riktigt rolig träning, och jobbigt va de också. 
 
Har börjat äta bättre igen nu också, gör sån skillnad det. Tycker jag känner mig piggare och gladare när kroppen får bra mat och motion. Bara å hålla i det här nu så kanske man törs visa sig på stranden, om det nu blir nå badväder. ;) 
 
Nu ska ja dricka kaffe i väntan på att barnet vaknar, sen ska vi iväg och handla lite. 
 
Skriver mer senare. 
Puss å kram.