10 veckor.

Halloj! 
Det är sjukt vad tiden rusar iväg, Vanessa är hela 10 veckor imorgon. Snart är hon inte min lilla bebis längre. :( 
 
Samtidigt som jag vill att hon ska vara min lilla bebis hela tiden är det kul att hon utvecklas och lär sig nya saker hela tiden också. Nu ler hon ofta, typ hela dagarna, bara man pratar med henne eller så. Hon har de senaste dagarna börjat göra någon form av skrattljud också, låter som en blandning mellan ett gurgel och ett tjut - men det är så gulligt. :) Magen har blivit bättre med tiden också, nu är det bara vid något tillfälle som hon har ont och då hjälper det oftast om man går runt lite med henne så hon får rapa - är antagligen bara luft i magen liksom. Sen, det som pappsen tycker är bäst, hon sover ju hela nätter nu. Lägger vi henne vid 21-22 tiden när vi lägger oss så äter hon då sen sover hon till 5-6 på morgonen och då äter hon igen och sen sover hon vidare någon timme till. Så skönt att få sova i sin egen säng och faktiskt få sova hela natten så jag har mer ork på dagen. :) 
 
Skrev ju sist om att ja skulle fixa håret, och det har jag gjort också. Klippte av en bit som var slitet, blev rätt mycket och sen har jag färgat det ljusbrunt. Är less på att vara blond och nu mot hösten så är det mysigt med lite mörkare färger så. :) Lägger ut en bild en annan gång, är nyvaken nu och det vill ingen se ;) 
 
Försöker komma ut med Vanessa på promenad varje dag men idag öser det ner så jag har ingen lust, vi får vara hemma å mysa istället. Skulle behöva städa lite för jag fyller år på söndag och då kommer släkten och hälsar på för att fira mig så man vill ju snygga till lite. När man har barn kan man inte direkt storstäda utan det blir lite i taget de stunder hon sover än så länge, kanske blir lättare sen när hon kan roa sig själv mer. :) 
 
Nu ska jag passa på att äta frukost och lösa lite korsord medans lillan sover. Skriver mer en annan gång. 
 
En sovande liten Vanessa. <3
 
/ Zanna.