Mamma & mästerkock.

Hello! 
 
Har kommit igång med bloggandet nu känns det som. ^^
 
Blev ju, som ja skrev tidigare, en hemmadag idag. Rätt skönt det med faktiskt. Vi har myst i soffan hela dagen förutom en kort promenad till Ica. Vanessa somnade några timmar mitt på dagen så då passade jag på att tvätta lite till så har tvättat och hängt två maskiner idag, så skönt att få undan lite så tvättkorgen slipper vara överfull. :) 
 
 
När jag var klar så sov Nessan fortfarande så då tog jag fram min målarbok och målade lite. Fick för mig för någon vecka sedan att jag skulle börja måla för att koppla bort alla tankar en stund och slappna av, och tro det eller ej men det fungerade faktiskt riktigt bra. :)
 
När Nessan vaknade tog vi en promenad till Ica för att handla det som fattades till maten och så hämtade jag ut ett paket också. Beställde massa fotokopior på nätet förra veckan, va nå erbjudande så man fick 150 bilder gratis och så betalade man bara 39kr för frakten, så hämtade ut dom idag. Blev förvånansvärt nöjd, det är ju ändå mobilbilder i blandad kvalité men alla bilder blev jättebra så nu ska vi köpa några ramar och pryda väggarna med bilder på prinsessan. :D 
 
Har förresten upptäckt under min mammaledighet att jag tycker det är väldigt kul att laga mat, nu när jag faktiskt har tid med det. Så idag googlade jag lite på vad man kunde göra med torsk, kikade på lite olika recept och sen tog jag det bästa ur några recept och komponerade en egen rätt. Så nu har jag precis avnjutit en fiskgryta med jasminris - som smakade mycket bra. Tänk vad jag kan bara ja vill ;). Mannen min är på gymmet än så han har inte hunnit smaka, men man får ju hoppas att han också gillar det. ;)
 
 
Ser kanske inte så jädra smaskigt ut men man äter ju faktiskt inte med ögonen heller, å det är ju rätt fina färger i alla fall. ;) 
 
Nu ska jag mata barnet och sen hoppas vi på att pappan kommer hem snart. 
 
PUSS :*