Mammakilon, del 2.

Hallå.
 
Har ju tidigare skrivit om mina mammakilon och att de försvann snabbt. Nu har fler kilon försvunnit och jag har fått bytt ut halva garderoben. Har fått ärva byxor av min lillasyster, vilket jag typ aldrig kunnat göra förut. Det värsta av allt är att jag fick köpa nya trosor också för dom flesta som jag har är för stora å åker ner hela tiden. O.o Min unge äter upp mig, haha. Ne, men man ska verkligen inte klaga. Men jag försöker som sagt att tänka på vad jag äter nu när jag ammar och sen blir det ju automatiskt så att jag rör mig mer när jag oftast tar vagnen och går när jag ska någonstans. :) Ska köpa träningskort och försöka komma igång med lite träning också, för visst väger jag mycket mindre än ja gjorde innan jag blev gravid, men man vill ju ha lite muskler också. Känner mig smal, lite sladdrig å klen - ska ändra på det efter nyår. Måste få proppa i mig julmat å julmust å annat gött först. Lika bra å passa på när ändå inget sätter sig på kroppen för nästa år är det väl kört. :) 
 
Har 4kg kvar till det som alltid varit min målvikt, men känner att det inte är så viktigt vilka siffror som står på vågen ändå. Huvudsaken är att man är nöjd med sig själv och mår bra i sin kropp. 
 
Har lovat Sanna att vi ska springa vårruset också så jag måste ta tag i löpträningen snart nog. Vill ju inte komma sist ;). Ska bli kul, har aldrig varit med på något lopp innan så hoppas verkligen att det blir av. Är ju bara 5km tror ja, å det borde jag ju fixa, det har jag ju klarat förr. Hejja hejja! :D 
 
Skriver mer en annan gång. Adios!