En helt vanlig preggo-lördag.

Hallå i stugan! 
Då var det helg och lördag igen, veckorna går så fort nu. O.o
Idag har jag hunnit med en hel del och än är dagen inte slut. Min sambo var ut på baluns med sina kompisar igår så jag spenderade kvällen i soffan med glass och Netflix, som vanligt med andra ord. ^^ Idag vaknade jag strax före 9 och var hur pigg som helst, gick ju och la mig halv tolv så det kan ju vara därför. Så jag klev upp och duschade och sen fick jag sms av min syster som var på jobbet och hade glömt matlåda så då rotade jag fram en paj ur frysen, åkte på Statoil och köpte en Loka och sen iväg till hennes jobb och lämnade det, då var klockan strax efter 10. Efter det så åkte jag in på Lidl och köpte juice och färskt bröd till frukosten och på vägen hem så kom jag på att vi har slut på smör så då sladdade jag in på ICA och köpte det också. :)  När jag kom hem så tyckte ju jag att Markus hade sovit klart så jag gjorde ordning frukosten och gick in för att väcka honom, sagt å gjort. Han tyckte att han förtjänade frukost på sängen - efter att ha kommit hem kvart i 4 på morgonen och krupit ner bredvid mig i sängen och luktat whiskey?  - Skulle inte tro det va! Så han fick allt masa sig upp och äta frukost vid bordet med mig. Sen gick han och la sig igen.... Så nu sitter jag här och är rastlös efter att ha diskat, dammat, plockat ihop saker som låg överallt och tvättat två maskiner tvätt. 
 
Innan jag blev gravid var jag ju ut på helgerna och sov halva dagen efter så då gjorde man ju inte så mycket men nu när jag vaknar i ottan och har en hel dag att slå ihjäl så vet jag ju inte vad jag ska hitta på. När min syster inte jobbar, vilket är ungefär varannan helg, så brukar hon och jag åka på Erikshjälpen och Röda Korset och kanske någon loppis och kika hela lördagen så då får man ju tiden att gå. Men i helgen så jobbar hon och mina kompisar är antingen sjuka eller upptagna med annat så jag får allt roa mig själv. :) 
 
Har även försökt mig på lite läsning under förmiddagen. Lånade dessa böcker på biblioteket för att läsa lite om förlossningen - som närmar sig med stormsteg känns det som, redan v.27 liksom. O.o
 Men jag spar nog med den läsningen lite till... ;) 
 
 
 
Nu skickade pappa sms och frågade om jag ska med en tur ner på stan och kika så jag gör väl det då :)  
Puss å kram å hej!