Två månader!

Igår blev min lilla älskling hela två månader gammal, det är sjukt vad tiden går fort! 
 
 
Idag har vi klivit upp tidigt och skjutsat pappa till jobbet redan vid 07. Vanessa sov fortfarande och fick åka bil i pyjamasen till och från pappas jobb och sen fortsatte hon sova när vi kom hem. Jag drack en kopp kaffe, åt en smörgås och kikade på ett avsnitt av Nikita (en mycket bra serie för er som undrar). Sen hörde Sanna av sig och vi följde med henne ut på en timmes promenad, riktigt skönt var det. Är lite trött på all värmen nu så det var skönt med lite annat väder. Det började dock regna precis när vi svängde in vid huset så vi klarade oss precis. Hann bara in och duscha innan det ringde på dörren, vilket det typ aldrig gör så jag blev riktigt förvånad, å då stog Vanessas farmor och "farfar" utanför dörren. Så då snackade vi lite med dom och Vanessa fick en skallra som hon kan ha på armen sen när hon förstår lite bättre. Sen åt Vanessa och somnade om å jag fick kolla på ytterligare några avsnitt av Nikita. Nu sitter vi och väntar på att moster Zara ska höra av sig så ska vi hämta henne och åka iväg och uträtta lite ärenden å sen ska hon fixa håret på mig. 
 
Jag har haft alla möjliga färger och frisyrer och dom som känner mig vet att jag sällan har samma färg eller frisyr särskilt länge. Nu har jag inte gjort något med håret, mer än att klippa topparna, sedan jag blev gravid. Gjorde ett försök att piffa till håret lite med slingor men det blev typ ingen skillnad. Nu är jag trött på burret och därför ska Zara hjälpa mig att göra en lite mer tydlig förändring nu lagom till hösten. Ska bli kul å se om det blir så bra som jag tänkt att det kommer bli eller om det bara ser bra ut i mitt huvud - det återstår att se helt enkelt. 
 
Imorgon ska Vanessa ha barnvakt för första gången.  Markus och jag har varit tillsammans i 2 år och ska ut och äta middag för att fira. Förra året bokade vi in oss på en hotell-weekend i Umeå men i år får det räcka med middag och filmmys på hemmaplan. Vanessa ska alltså vara hos sin mormor och morfar 2-3 timmar medan vi äter middag så får vi hämta henne sen. Kommer kännas konstigt att vara ifrån henne så länge. Det längsta jag varit ifrån henne är ca 1 timme när mamma lånat henne för att gå på promenad så nu blir det lite längre. Vill helst inte lämna bort henne alls men känns som att det är bra att öva sig att vara ifrån henne också för någon gång kommer hon ju sova borta till och med. ;) 
 
Men nu ska vi hämta upp lilla moster Zara och dra iväg på äventyr. Ha det bra, puss å kram! 
 
/ Zanna.