66 dagar kvar.

Hej hopp i lingonskogen! 
Det här med att blogga är nog inte riktigt min grej ändå, blir lite långt mellan gångerna kan jag tycka. Men jag försöker ju i alla fall. :)
 
Hur som helst så har det hänt en del sedan sist:
Idag är det 66 dagar kvar till beräknad leverans av lilla bebisen, en hel evighet känns det som. Har börjat tröttna på att vara tjock å klumpig nu. Sover dåligt gör jag också, har halsbrännan från helvete varje kväll och sen vaknar jag en gång i halvtimmen under natten när jag ska vända mig för det är ett helt projekt numera. Som om inte det vore nog så vaknar jag och är kissnödig som en gnu kl 05 varje morgon och då vill jag helst inte kliva upp för det är så svårt att somna om :/ Men antingen kliver jag upp eller så kissar jag på mig så det är bara att masa sig ur sängen det, både för min egen och Markus skull. ^^ 
 
Har köpt alla saker jag tycker jag behöver nu också, tror inte det är något jag känner att jag måste ha innan bebis kommer. Man får ta en sak i taget och se vad som fattas när bebisen väl är ute, allt kan man inte planera hur mycket jag än vill. I veckan ska vi börja måla i bebisrummet också, har inte gjort det än eftersom det var massa krångel med väggen och det skulle spacklas och limmas hit å dit, men nu är det klart å vi kan börja med målningen. Det ska även tapetseras en fondvägg så småningom men det ska den blivande morfarn få sysselsätta sig med när han har tid (och lust). :) 
 
Har även fått tider för föräldrautbildningen, som jag ser fram emot väldigt mycket. Hoppas på att träffa fler som ska ha barn typ samtidigt så man kanske har någon att spendera mammaledigheten med sen. Markus är inte riktigt lika peppad som jag på det här med att gå på utbildning om amning och hur man ska andas på förlossningen, men han har inte så mycket att välja på den stackaren. ;) 
 
För övrigt så mår jag förvånansvärt bra för att vara höggravid. Jobbar som vanligt och orkar till och med umgås med folk när jag inte jobbar, så bara det är ju ett framsteg. Hade dock förvärkar förra veckan som slutade med att jag fick gå hem från jobbet och ställa mig i duschen tills det släppte. Kan heller inte gå speciellt fort eller långt för då spänner och trycker det ordentligt så jag får hålla mig lugn och sansad nu. Tyvärr kan jag ju inte träna nu heller eftersom jag bara får sammandragningar när jag rör mig lite för mycket eller för länge (som om jag skulle gjort det annars ^^ ).  Ja, men typ så ser det ut i dagsläget. Ska till barnmorskan på torsdag så vi får väl se vad hon säger när hon har besiktat både mig och bebisen igen. 
 
Nu ska jag göra någon nytta istället för att sitta här å skriva massa strunt. Ha det bra. Puss å kram, skumbanan! :* 
 
/ Zanna.