Show him what he could have had.

Äntligen fredag!
Den här veckan har gått snabbt och långsamt på samma gång, fråga mig inte hur det går till. 
De senaste två helgerna har varit riktigt bra, typ de bästa helgerna på hela sommaren. :) Men nu är det alltså helg igen, och jag har inte en susning om vad jag ska göra. Det känns sjukt tråkigt. Jag kommer väl antagligen sitta hemma med mamma och pappa ikväll för dom får gäster. Inte vilka gäster som helst heller, utan sånna som jag faktiskt tycker om att spendera tid med. Roligt folk. Så ikväll är det nog lugnt, men imorgon då? Tror inte jag ska festa, men ja, det är ju sista kvällen på Tranan så man kanske borde. Vi får väl se.
 
Är lugnt på jobbet som vanligt, dricker kaffe och kollar igenom veckans jobb så inget är missat eller ligger kvar. Har försökt ringa lite folk men ingen svarar så vet inte va ja ska hitta på nu faktiskt. Eller ja, skrev precis 4 sidor i word och klistrade in i min hemliga blogg. Haha, fanns mycket att skriva om så jag tyckte att jag lika gärna kunde göra det. När jag väl kommer igång så rinner orden ur fingrarna på mig, en av de saker jag faktiskt gillar bäst med mig själv. Jag har aldrig haft svårt för det, det bara kommer ibland. Antingen blir det någon liten dikt, en låt eller bara något jag vill få ur mig. Ibland kan det bli en hel novell på en timme, men det händer inte så ofta. Sen kan det ju vara som det här också, jag tänker och skriver samtidigt och då blir det en del. Å jag gillar ju att vara kryptisk, skriver aldrig rätt ut vem eller vad jag menar. Det har visat sig vara både bra och dåligt, för ibland tar fel folk åt sig och tror att det är dom jag menar, men det är ju ändå deras problem kan ja tycka. Men sen är det ju hemskt också om någon jag skulle menar inte tror att jag menar dom utan någon annan...inte kul. Men jag tror att de människor jag skriver om vet vart dom har mig, vart jag står, det hoppas jag i alla fall. :) 
 
Nu ska ja dricka upp mitt kaffe och sen ska ja värma mat och äta lunch. Tråkigt väder idag vilket innebär att det blir lunch inne på kontoret, men det är bra, då kan jag jobba och äta samtidigt och sluta lite tidigare. Skönt! 
 
Har ni nått kul för er i helgen som jag kan få vara med på så kan ni ju säga till.
Annars får ni väl ha en trevlig helg. :) 
Puss